Τι είναι η εικονική υιοθεσία:

Η εικονική υιοθεσία αποτελεί μια εναλλακτική μορφή υιοθεσίας για όσους θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα σκύλο στο σπίτι τους ή δεν βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Με το ποσό των 10 ευρώ τον μήνα ο ανάδοχος αναλαμβάνει ένα μέρος των εξόδων ενός σκύλου για τις τροφές, τα φάρμακα και την ιατρική περίθαλψη, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε να τον ενημερώνουμε για την πορεία του ζώου που υποστηρίζει σε τακτική βάση. Κατά τη διάρκεια της εικονικής υιοθεσίας ο ανάδοχος μπορεί να επισκέπτεται τον σκύλο και να παρακολουθεί και από κοντά την εξέλιξή του.

Μορφές εικονικής υιοθεσίας:

Σε περίπτωση που κάποιο άτομο δεν επιθυμεί να δίνει χρήματα, υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς τροφών ή φαρμάκων. Συγκεκριμένα, η εικονική υιοθεσία μπορεί να πάρει τις εξής μορφές :
Χρηματικό ποσό των 10 ευρώ τον μήνα ή
1 σακί κροκέτα
10 κονσέρβες
Συμμετοχή στα ιατρικά του έξοδα ή τυχόν εξετάσεις.

Θελετε να υιοθετήσετε εικονικά έναν σκύλο ;

Πώς γίνεται η εικονική υιοθεσία:

1. Μπείτε μέσα στη σελίδα των Φίλων του Αδέσποτου Πλανήτη και  διαλέξτε την φατσούλα που θέλετε να υιοθετήσετε εικονικά.
2. Διαλέξτε μια από τις εναλλακτικές μορφές εικονικής υιοθεσίας.
3. Στείλτε μας στη σελίδα μήνυμα για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Κάθε σκύλος υποστηρίζεται από 3 αναδόχους. Κάποια από τα ζωάκια της εικονικής υιοθεσίας, προωθούνται και για κανονική
υιοθεσία. Στην περίπτωση που βρεθεί οικογένεια, αποδεσμεύεστε από την υποστήριξή του και μπορείτε να αναλάβετε κάποιο άλλο ζωάκι στη θέση του. Για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των οικονομικών στοιχείων αλλά και διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας των εικονικών υιοθεσιών, ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία:
Καταθέσεις μπορουν να γίνουν μέσω paypal  στο

 ή στον συνεργαζόμενο κτηνίατρο μας τον κύριο Μηνά Μινασιάν ή εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε λογαριασμό κατάθεσης. Όποιον τρόπο προσφοράς και αν επιλέξει κανείς (τροφές, χρήματα,φάρμακα κτλ) το ανακοινώνει στην ομάδα των Φίλων του Αδέσποτου Πλανήτη. Οι υπεύθυνοι για την εικονική υιοθεσία βρίσκονται μία φορά την εβδομάδα σε επικοινωνία με το pet shop τον γιατρό μας και την Ελένη, για να καταγράφουν τα ποσά και τις τροφές που μεταφέρθηκαν. Επίσης για την διαφάνεια κ την αξιοπιστία της ομάδας θα κοινοποιούνται ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη κ την συμμετοχή σας η ομάδα του αδέσποτου πλανήτη.