Θέλετε να βάλετε το κατοικίδιό σας στη θάλασσα; Δυστυχώς ακόμα τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για εμάς που έχουμε κατοικίδια. Παρόλα αυτά πολλοί από αυτούς που μας κάνουν παρατηρήσεις και μας ζητούνε να μη βάλουμε το σκυλάκι μας στη θάλασσα δεν είναι κακοπροαίρετοι. Απλά φοβούνται ότι μπορεί να κολλήσουν κάποια ασθένεια.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε μια φόρμα πιστοποίησης ακίνδυνης για τους λουόμενους εισαγωγή του κατοικιδίου σας μέσα στο νερό. (Θα πρέπει να βάλετε τα στοιχεία μέλους και από το μενού “Για τα μέλη” να επιλέξετε τον σύνδεσμο “Στη θάλασσα”. Θα ανοίξει η ίδια σελίδα που είστε αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να ξανακάνετε κλικ στο κλικ εδω! Αν δεν είστε μέλος μπείτε στην παρέα μας. Είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση ή δέσμευση).

Όταν εμφανιστεί η φόρμα συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του σκύλου σας και δώστε την στον κτηνίατρό σας να συμπληρώσει τα στοιχεία υγείας του κατοικιδίου σας και να την υπογράψει.

Προφανώς ένα τέτοιο χαρτί δε μπορεί να αντικαταστήσει την υπάρχουσα νομοθεσία παρόλα αυτά μπορεί να πείσει κάποιον ότι το σκυλάκι σας είναι απόλυτα υγειές και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βλάψει τον ίδιο ή τα παιδάκια του. Έτσι θα σας αφήσει να κάνετε το μπάνιο σας μαζί με την τετράποδη παρέα σας.

Και φυσικά ένα πράγμα θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα! Η ευγένεια μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Να είστε πάντα ευγενικοί και να έχετε πάντα το σκυλάκι σας δεμένο, ακόμα και μέσα στην θάλασσα.