Σας ευχαριστούμε πραγματικά για την πρόθεσή σας να κάνετε κάποια δωρεά. Αυτή τη στιγμή και για λίγες μέρες ακόμα δεν κάνουμε ακόμα δωρεές μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και να ελαχιστοποιηθούν οι προμήθειες που παρακρατούνται από τις τράπεζες.

Σας ευχαριστούμε για την δωρεά σας. Την έχουμε ανάγκη. Υπάρχουν τρείς τύποι δωρεάς. Για κάποιο από τα ζωάκια που φροντίζουμε, για κάποιο από τα Projects που τρέχουμε ή γενική δωρεά στον αδέσποτο πλανήτη.


Γενική Δωρεά στον Αδέσποτο πλανήτη. Το ποσό που θα μας δωρήσετε θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει κάποια από τις πολλές ανάγκες του αδέσποτου πλανήτη ανάλογα με το τί επείγει περισσότερο.


Δωρεά για κάποιο από τα ζωάκια μας. Το ποσό που θα μας δωρήσετε θα χρησιμοποιηθεί για καλύψει τις ανάγκες από κάποιο από τα ζωάκια που φροντίζουμε και εσείς θα μας υποδείξετε. Κάντε κλικ, επιλέξτε το ζωάκι στο οποίο θέλετε να πάνε τα χρήματά σας και ορίστε το ποσό. Φυσικά όποτε θέλετε μπορείτε να έρθετε να παίξετε μαζί του! Πιστέψτε μας… θα χάρει να σας δεί!


Δωρεά για κάποιο από τα projects μας. Το ποσό που θα μας δωρήσετε θα χρησιμοποιηθεί για καλύψει τις ανάγκες από κάποιο από τα projects που τρέχουμε. Μπορεί να είναι για την αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου, για τη δημιουργία καταλλυμάτων για τα ζωάκια μας, για την δημιουργία φραχτών ή για οτιδήποτε άλλο προκύτει. Κάντε κλικ, επιλέξτε το project στο οποίο θέλετε να πάνε τα χρήματά σας και ορίστε το ποσό.

[wmls name=”Donations” id=”1″]