Λαζαρίνα

Γεννημένη το 2011 μεσαίου μεγέθους χοντρούλα μουρίτσα (περίπου 23 κιλά αν και θα έπρεπε να είναι 15) που βρέθηκε να τριγυρνάει στους αφιλόξενους δρόμους. Αν την ψάχνετε θα την βρείτε ξαπλαρωμένη σε κάποια σκιά, μακριά από την πολλή φασαρία και τις εξυπνάδες ή δίπλα σε ένα πιατάκι με κροκέτα. Μια πανέμορφη παρουσία με ξεχωριστή προσωπικότητα : έξυπνη, τρυφερή, χαδιάρα, ήρεμη και με θετική ενέργεια. Μόνο κακό της; Η λαιμαργία. Η Λαζαρίνα μας είναι υπέροχη μέσα σε σπίτι. Δεν λερώνει, δεν γαβγίζει και προσαρμόζεται εύκολα στους κανόνες του χώρου !

Αντέλ

Δυναμική αλλά και τρυφερή νεαρή κυρία μεσαίου μεγέθους γεννημένη το 2016. Παιχνιδιάρα, χαδιάρα και γλυκύτατη με τους ανθρώπους της, είναι από τα πλάσματα που σου χαρίζουν αμέσως την καρδούλα τους χωρίς να διστάσουν στιγμή και χωρίς να ζητούν τίποτα παραπάνω από ΑΓΑΠΗ. Η μικρή φιλοξενείται σε σπίτι καθώς οι συνθήκες στο καταφύγιο την αγχώνουν και την κάνουν νευρική, με αποτέλεσμα να χάνει βάρος και να προκαλεί εκνευρισμό στους συγκατοίκους της. Μέσα στο σπίτι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήσυχη, ήρεμη και καθαρή, δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, στη βόλτα της κάποιες φορές φαίνεται η έντονη προσωπικότητα και ο δυναμικός, πικάντικος χαρακτήρας της.
Η Αντέλ μας περιμένει με αγωνία τον άνθρωπο που θα της δώσει την οικογένεια που τόσο λαχταρά πριν αναγκαστεί να επιστρέψει στο καταφύγιο ! Η φιλοξενία της μικρής δυστυχώς τελειώνει και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωούλα της που μόνο ευτυχισμένη δεν ήταν … Βοηθήστε την με κοινοποιήσεις να βρει την παντοτινή της αγκαλίτσα !

Δούκας

Δούκας Αλεπουδάκης

Πανέξυπνος και τολμηρός παιχνιδιάρης τυπάκος που χώνει την μυτούλα του παντού και καταφέρνει και βρίσκει πάντα το καλύτερο μέρος για υπνάκο. Λάτρης πλέον των χαδιών και των παιχνιδιών γεννήθηκε σε λαγούμι αλεπούς από την φοβική μανούλα του. Καλυμμένος με κοκκινόχωμα, ψύλλους και τσιμπουράκια αντιστάθηκε αρχικά σθεναρά στις απόπειρες διάσωσής του μέχρι που παραδόθηκε τελικά στην αγκαλιά μας και έμεινε εκεί!
Ο Δούκας μας είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 2021 και αναμένεται να γίνει περίπου 25 κιλάκια. Φιλοξενείται σε σπίτι με το αδερφάκι του και περιμένει να βρει τη δική του οικογένεια !!! Τα πάει πολύ καλά με τα άλλα σκυλάκια και γατάκια, ενώ είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και ανθρωποκεντρικός. Ένας σίφουνας ενέργειας και χαράς !!!

Άγγελος

Ένας χαρούμενος και γλυκύτατος σίφουνας. Ένας τυπάκος με ένα τεράστιο χαμόγελο, λαμπερά πανέξυπνα ματάκια και μια μικρή μυτούλα που χώνεται παντού και ανακαλύπτει τα πάντα ! Ατρόμητος, παλαβούτσικος, φιλικός, κοινωνικός, χαδιάρης, τρυφερός, ανθρωποκεντρικός, παιχνιδιάρης, ζωηρούλης, ζει κάθε στιγμή της ζωούλας του στο έπακρο! Ο υπέροχος αυτός κουταβίνος βρέθηκε μέσα σε αγκάθια μαζί με άλλα μωράκια και μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή που έτρεξε κοντά μας μοιράζοντας χαμόγελα και γλειψιές αριστερά και δεξιά. Ένας μοναδικός νεαρούλης που ειδικεύεται σε «επιθέσεις αγάπης» σε όποιον τον πλησιάσει (δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις στην περιφραξούλα του και να μην περάσεις 10 λεπτά με τον μικρό στην αγκαλιά σου), σε τρελά παιχνιδάκια με τα φιλαράκια του και σε σύντομους αλλά άκρως αναζωογονητικούς υπνάκους στον ήλιο ανάμεσα στα σιφουνίσια κολπάκια του.
Γιατί όλα για τον Άγγελό μας είναι μια περιπέτεια, μια ευκαιρία να γνωρίσει και να κατακτήσει τον παράξενο και όμορφο κόσμο γύρω του. Είναι δυνατόν ένα τέτοιο πλάσμα να ζει πίσω από μια περιφραξούλα ;
Ο Άγγελος είναι γεννημένος αρχές Ιανουαρίου του 2021 και θα γίνει ένα γλυκύτατος παίδαρος 30-35 κιλών !

Celine

With a golden-brown, shiny fur coat, a firm, slender figure and expressive, smart eyes, Celine is a work of art. A beauty born in 2013 weighing 30 Kg. She is friendly with both humans and dogs, discrete, quiet, cuddly and tender, a bit timid until she gets to know you. Celine was diagnosed with Leishmaniasis but she is on medication and doing great.

Thekla

Born in 2013, Thekla is a sweet, docile dog. She is a bit cautious with strangers in the beginning, but when she gets to know someone she is cooperative and very cuddly. She is a magnificent girl who loves people and serenity.

Balloo

Balloo is one of the sweetest, most quiet dogs of our family. She is a kind and very gentle girl who is waiting for someone to notice her and take her home with them. She is very smart, playful, sensitive and she walks great on a lead. She loves people and other dogs and she is a lady in the car. The problem is that the life in the shelter does not agree with her and her beautiful, sad eyes show it. Balloo gets anxious in crowded places with people or dogs, and she very much prefers security and serenity. Let’s help Balloo find the family she needs so desperately !!