Ρέντι

Ήρθε στην οικογένειά μας κομματιασμένος από άλλα σκυλιά. Ένας μεγαλόσωμος πρίγκιπας που ακόμα και όταν πονούσε ήταν συνεργάσιμος, ήρεμος και γλυκύτατος. Ανθρωποκεντρικός, κοινωνικός, τρυφερός και χαδιάρης χωρίς ωστόσο να γίνεται πιεστικός, κινείται αθόρυβα δίπλα σου τόσο διακριτικά που τον ξεχνάς και θυμάσαι την παρουσία του από την ζεστασιά και την αγάπη που νιώθεις στον αέρα. Γιατί ο Ρέντι μας αυτό είναι : μια μεγάλη δόση ασφάλειας και αγάπης που γεμίζει την καρδιά σου και την ζωή σου.
Ο σοβαρός αυτός κύριος είναι γεννημένος το 2016 και ζυγίζει περίπου 30 κιλά. Διαγνώστηκε με λεϊσμάνια, αλλά πήρε Μιλτεφοράν και πιστεύουμε ότι οι επόμενες εξετάσεις θα δείξουν αυτό που βλέπουμε καθημερινά : ότι είναι περδίκι ! Η επανένταξή του αυτή την στιγμή κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ψάχνουμε να βρούμε έναν άνθρωπο που θα τον ερωτευτεί και θα του χαρίσει μια θέση στην ζωή του

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα), 6947175725 (Χριστίνα)
email : strayplanetadopt@gmail.com
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Νέλλη

Νέλλη
Δυνατό στρουμπουλό κορμί, ματάκια που σε κοιτάζουν με αγάπη και χαρά όταν έρχεσαι και με αγάπη και παράπονο όταν φεύγεις και μια καυτή γλωσσίτσα να σου γλείφει με ευγνωμοσύνη τα χέρια κάθε φορά που την χαϊδεύεις. Ήσυχη, διακριτική αλλά και παιχνιδιάρα με τους δίποδους και τετράποδους φίλους της, χαδιάρα και τρυφερούλα, πανέξυπνη, καλόβολη, είναι σίγουρο ότι θα κάνει πολύ ευτυχισμένο όποιον/ όποια την υιοθετήσει. Αν και λίγο επιφυλακτική στην αρχή, η Νέλλη μας χαρίζει γρήγορα την καρδούλα της σε όσους της δείχνουν αγάπη !

Η κούκλα είναι γεννημένη μέσα Μαρτίου του 2016 και ζυγίζει περίπου 30 κιλά.

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα) 6947175725-Viber (Χριστίνα)
email : strayplanetadopt@gmail.com

Κούπερ

Πονηρή φατσούλα, λαμπερά ματάκια , δυνατό κορμάκι. Ένας υπέροχος σίφουνας χαράς και ενέργειας που ήρθε για να κλέψει καρδιές και να ομορφύνει τη ζωή μας με τα καμώματά του. Παιχνιδιάρης, ζωηρός, λιχούδης και πανέξυπνος, χώνει τη μυτούλα του παντού θέλοντας να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του. Κοινωνικός και ανθρωποκεντρικός τρέχει για αγκαλιές και χαδάκια και χαρίζει φιλάκια σε όποιον τύχει να πλησιάσει το πρόσωπό του στη φατσούλα του.
Ο μικρός είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2022 και θα γίνει 25 κιλά

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα) 6947175725 (Χριστίνα)
email : strayplanetadopt@gmail.com
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Φρίντα

Φρίντα η γλυκύτατη στρουμπουλίτσα !
Δεν υπάρχει περίπτωση να την συναντήσεις και να μην ερωτευτείς τα λαμπερά της ματάκια, το παιχνιδιάρικο χαμογελάκι της και το στρουμπουλό κορμάκι της.
Μια ήρεμη, τρυφερή, χαδιάρα και ανθρωποκεντρική νεαρή κυρία 12 κιλών, γεννημένη το 2020 που εκτιμά την καλή παρέα, τις λιχουδίτσες και το χουζούρι στην σκιά.
To κορίτσι μας τα πηγαίνει υπέροχα με άλλα σκυλάκια (αρσενικά και θηλυκά) και είναι σωστή κυρία στη βόλτα της με το λουρί.

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα)
email : strayplanetadopt@gmail.com

Σακίρα

Δυναμική κυρία ψάχνει οικογένεια : Σακίρα.
Τσαχπίνα νεαρή σκυλίτσα που κλέβει καρδιές τις τρελίτσες της. Ήρεμη και συνεργάσιμη όταν είναι μόνη, σωστό τρελοκομείο όταν είναι με τα αδερφάκια της. Ένα πανέξυπνο πλάσμα που παρατηρεί τα πάντα γύρω του και πριν τα υπόλοιπα κουταβίνια αρχίσουν να υποψιάζονται ότι ίσως κάτι μπορεί να συμβαίνει, η Σακίρα συμμετέχει ήδη με όλο της το είναι. Γιατί έτσι είναι η Σακίρα μας : Δυναμική, ενθουσιώδης, πανέξυπνη, ζωηρή, παιχνιδιάρα, πανέμορφη, τρυφερή, χαδιάρα…
Η μικρούλα μας είναι γεννημένη αρχές Απριλίου του 2022 και θα γίνει περίπου 30 κιλάκια. Ψάχνει μια οικογένεια που θα λατρέψει κάθε τρελούτσικο κυτταράκι της και θα της δώσει την ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο που βρίσκεται έξω από την περιφραξούλα της !

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα) 6947175725 (Χριστίνα)
email : strayplanetadopt@gmail.com
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ναόμι η πρώτη

Ναόμι
Πανέξυπνη, τρυφερή, χαδιάρα και παιχνιδιάρα κούκλα. Γεννημένη τον Ιούνιο του 2015, ζυγίζει 25 – 28 κιλά και έχει μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη σκυλίτσα που μπορεί να γίνει ιδανική σύντροφος. Χαρούμενη, φιλική, κοινωνική, γεμάτη ενέργεια κλέβει καρδιές, όχι με την εμφάνισή της, αλλά με τον χαρακτήρα της. H Ναόμι μας έχει μια τάση να πηδάει από περιφράξεις για να είναι κοντά σε όσους αγαπάει !

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα) 6947175725-Viber (Χριστίνα)
email : strayplanetadopt@gmail.com

Άρης

Άρης ο μουστακαλής μουσταρδής χαδιάρης κούκλος. Παίδαρος γεννημένος τον Ιούλιο του 2022 που δεν λέει ποτέ όχι σε χαδάκια, παιχνιδάκια, αγκαλίτσες, χουζούρι και φυσικά ΛΙΧΟΥΔΙΤΣΕΣ.

Τσαχπίνης

Τσαχπίνης …
Λαμπερό χαμόγελο, λαμπερά ματάκια, λαμπερό κατάμαυρο τρίχωμα ! Ο κούκλος μας με τα 3 ποδαράκια και την υπέροχη προσωπικότητα απέδειξε για άλλη μια φορά πώς στο δρόμο μπορείς να ανακαλύψεις διαμαντάκια.
10 κιλάκια, 3 ποδαράκια στο έδαφος και 1 μονίμως στον αέρα από παλιότερο ατύχημα, χρυσή καρδούλα και άψογη συμπεριφορά.
Ένας μικρόσωμος πανέξυπνος κυριούλης που δίνει φιλάκια, ξαπλώνει για χαδάκια, πάει άνετα βόλτα με λουρί, ταξιδεύει ήσυχος στο αμάξι, συνυπάρχει με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά, τρελαίνεται για παιχνίδια και φυσικά ΛΑΤΡΕΥΕΙ τους ανθρώπους.

Αδέσποτος Πλανήτης – Stray Planet
Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω. μετά τις 5 το απόγευμα)
email : strayplanetadopt@gmail.com

Μπέλλος

Μπέλλος ο μοναδικός !

Νεαρούλης 15 -18 κιλάκια τσαχπίνης, πονηρόφατσας, παιχνιδιάρης, ζωηρούλης, κοινωνικότατος, ανθρωποκεντρικός, τρυφερός και χαδιάρης μπαγλαμαδάκος που ψάχνει οικογένεια για να γνωρίσει επιτέλους τον κόσμο !!!

Ένα παιδί – σίφουνας που θα μπει στη ζωή σας, θα στρογγυλοκαθίσει στην καρδιά σας και θα σας αλλάξει για πάντα! Γιατί στον κόσμο του Μπέλλο δεν υπάρχει ούτε η πλήξη, ούτε η λύπη ! ‘Ενας σίφουνας ενέργειας, χαράς και αισιοδοξίας με μια καρδούλα που χτυπάει για τους ανθρώπους του. Αν είστε τύποι της κίνησης, της περιπέτειας και της εξερεύνησης, θα βρείτε στη πονηρή φατσούλα του Μπέλλο το ιδανικό συντροφάκι.

Τηλέφωνο υιοθεσιών 6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα) 6947175725-Viber (Χριστίνα)

email : strayplanetadopt@gmail.com

Κούκλα

Μια Κούκλα ψάχνει οικογένεια …
Τρυφερή, χαδιάρα, ανθρωποκεντρική, ήρεμη, παιχνιδιάρα… Μια χαμογελαστή φατσούλα σε ένα μεσαίου μεγέθους πανέμορφο κορμάκι που δεν χάνει ευκαιρία να χώνεται σε αγκαλιές και να κερδίζει φιλάκια ! Ένα απίθανο συντροφάκι ζωής που περιμένει με αγωνία να βρει επιτέλους τη δική του οικογένεια και να γνωρίσει τον κόσμο έξω από την περιφραξούλα του.

Η Κούκλα μας είναι γεννημένη περίπου τον Ιούνιο του 2021. Θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος από τον Δήμο Παύλου Μελά.

Αν ερωτευτήκατε το κορίτσι μας και θέλετε να το υιοθετήσετε, επικοινωνήστε στο
6973263858 (Βάσω, μετά τις 5 το απόγευμα)

Φωφώ

Φωφώ
Σκυλίτσα με προσωπικότητα και ταμπεραμέντο που χαρίζει την καρδιά της σε λίγους και εκλεκτούς (δίποδους και τετράποδους). Τρυφερή με όσους αγαπάει, επιφυλακτική και απόμακρη με όσους δεν γνωρίζει, σκέτος μπελάς με όσους σκύλους δεν συμπαθεί. Μια ήσυχη ώριμη κυρία που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Η Φωφώ μας είναι γεννημένη το 2013-2014 και ζυγίζει περίπου 25-30 κιλά.
Αριθμός Microchip : 941000014492966


Φάτσας

Φάτσας

Αν ήταν ηλεκτρική συσκευή, θα λέγαμε ότι είναι «μάρκα με έκαψες». Ζόρικο αντράκι που σου βγάζει την ψυχή ώρες- ώρες, αλλά βλέποντάς το ευτυχισμένο τα ξεχνάς όλα. Ζωηρός και πεισματάρης, παριστάνει τον μάγκα γαβγίζοντας σε άλλα σκυλιά, σε εθελοντές και επισκέπτες, κρατώντας ωστόσο πάντα απόσταση ασφαλείας. Ένα ανάποδο άσπρο λυκάκι 25 κιλών γεννημένο τον Αύγουστο του 2013.

Ο Φάτσας μας διαγνώστηκε το 2018 με λεϊσμάνια  και νεφρική ανεπάρκεια δευτέρου βαθμού. Παίρνει φαρμακευτική αγωγή και μέχρι σήμερα είναι καλά…

Δυστυχώς ο ζόρικος κούκλος μας δεν είναι έτοιμος για υιοθεσία, καθώς δεν εμπιστεύεται καθόλου τους ανθρώπους και δεν έχει μάθει να πηγαίνει βόλτα με λουρί.

Σάκης

Σάκης ο τσαχπινούλης !
Τσαχπίνης μισομπουκίτσας 12, 5 κιλών γεννημένος τον Νοέμβριο του 2019 που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση αλλά έχει γίνει πια περδίκι. Στην πρώτη γνωριμία μπορεί να είναι λίγο επιφυλακτικός, αλλά γρήγορα μεταμορφώνεται σε έναν χαρούμενο, κοινωνικό, χαδιάρη και πανέμορφο τυπάκο που είναι κρίμα να ζει στο κρύο και στις λάσπες.  Ένας γοητευτικότατος παιχνιδιάρης και ζωηρούλης κούκλος  που δεν αφήνει λεπτό να πάει χαμένο !

Μυρτώ

Μια οικογένεια με 4 υπέροχα σοκολατένια κοριτσάκια μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. 3 ανοιχτόχρωμα και 1 πιο σκούρο. Την Μυρτούλα.
Η Μυρτώ μας πάντα ξεχώριζε από τις αδερφούλες της. Όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά κυρίως λόγω του χαρακτήρα της. Ποτέ δεν έτρεξε για αγκαλιές και χάδια. Ποτέ δεν αισθάνθηκε άνετα με τους ανθρώπους. Ακόμα και σήμερα, ενώ παίζει με τα άλλα σκυλάκια και τρέχει ευτυχισμένη στη βόλτα της, κρύβεται πίσω από τα σπιτάκια μόλις δει άνθρωπο και φεύγει μακριά κάθε φορά που πας να την χαϊδέψεις. Ένα γλυκύτατο και ήσυχο πλασματάκι που δεν απολαμβάνει την ανθρώπινη επαφή όπως οι αδελφούλες της. Το παλεύουμε !
Η Μυρτώ μας είναι γεννημένη τον Ιούνιο του 2014 και ζυγίζει περίπου 30 κιλά. Δεν είναι έτοιμη ακόμα για υιοθεσία, αλλά τουλάχιστον είναι ευτυχισμένη κοντά μας !

Αριθμός Microchip : 941000016754411

Δοξούλα

Δοξούλα
Μια λιχούδα, ψιλοκαβγατζού και πανέμορφη σκυλίτσα με ισχυρή προσωπικότητα που ζει στο χώρο μας από μωράκι ! Η κούκλα μας βρέθηκε 4 μηνών να τριγυρνά αμέριμνη, μέσα στην τρελή κουταβίσια χαρά στον Χορτιάτη, ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μαζεύτηκε άρον- άρον για να μην γίνει χαλκομανία.

Από μωρό ακόμα έδειξε τον πικάντικό της χαρακτήρα. Λάτρης του χουζουριού και του καλού φαγητού, των χαδιών από άτομα που έχει γνωρίσει και «εγκρίνει», απόμακρη με όσους δεν της γεμίζουν το μάτι, ψιλοκαβγατζού με τα σκυλάκια που τολμάνε να μπαίνουν στον χώρο της … Μια δυναμική κυρία που από τον Φεβρουάριο του 2022 τη δική της μάχη με τον καρκίνο, καθώς εμφάνισε σάρκωμα μέτρια μεταστατικό και κακοήθες, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί πάλι κάνοντας και μεταστάσεις.

Η Δοξούλα μας είναι γεννημένη τον Μάιο του 2011 και ζυγίζει 27 περίπου κιλά.  Δυστυχώς δεν είναι ακόμα έτοιμη για υιοθεσία, αφού δεν έχει μάθει να δέχεται το λουρί.

Αστέρης

Αστεράκης ο μαγκάκος !

Φίνος ζωηρός τυπάκος που δεν χάνει ευκαιρία να χωθεί στα πάντα. Μαγκάκος, δυνατός, παιχνιδιάρης και καβγατζής… Αν και λίγο μπελάς με τους συγκατοίκους του, το αγόρι μας είναι γλυκύτατο και τρυφερό με τους ανθρώπους . Και μολονότι πολλές φορές δημιουργεί πανικό στο καταφύγιο με τις εξυπνάδες του, δεν παύει να έχει φανατικούς θαυμαστές που ξέρουν ότι μόλις υιοθετηθεί θα γίνει υποδειγματικός σύντροφος ! Τι του λείπει ; Μα η ευκαιρία να το αποδείξει !

Ο τυπάκος είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 2015 και ζυγίζει περίπου 30 κιλά.

Αριθμός Microchip : 932001000515140

Τζοάννα

Γλυκύτατη και τρυφερή κουκλίτσα που εγκαταλείφτηκε στην περιοχή της Εξοχής Θεσσαλονίκης. Αν και γνώρισε από νωρίς την σκληρότητα των ανθρώπων, δεν σταματάει να κουνάει την ουρίτσα της και να τρέχει για χάδια.
Ήσυχη στο αυτοκίνητο, πεντακάθαρη και ήρεμη στο σπίτι, συνεργάσιμη στο γιατρό, φιλική με ανθρώπους, γάτες και την συντριπτική πλειοψηφία των σκύλων, καλή στη βόλτα με το λουρί ψάχνει να βρει οικογένεια που θα την αγαπήσει όπως της αξίζει ! H Τζοάννα μας τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε φιλοξενία όπου συμβιώνει αρμονικά με πολλές γατούλες και άλλα 3 σκυλάκια

Σκρίμερ

Ένας αδυνατούλης, κάτασπρος λυκάκος… Περήφανος, μοναχικός και ανεξάρτητος. Ο Σκρίμερ μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός από τον «δίδυμο» αδερφό του, τον Αντωνάκη. Πανέξυπνος και αεικίνητος αντιλαμβάνεται ταχύτατα όσα συμβαίνουν γύρω του. Με μάτια που «σαρώνουν» τον χώρο για πιθανούς κινδύνους και ενδιαφέρουσες προκλήσεις, φροντίζει πάντα να κρατάει αποστάσεις από τους ανθρώπους.

 Ο Σκρίμερ μας βρέθηκε πολύ κοντά στο καταφύγιό μας μαζί με τα αδερφάκια του, όταν ήταν περίπου 2 μηνών. Υπολογίζουμε ότι είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2021 και ζυγίζει 22-25 κιλά. Το παλικάρι μας δεν είναι ακόμα έτοιμος για υιοθεσία, αφού δεν ξέρει από λουρί και δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Μιου

Μια φοβισμένη ομορφιά με χρυσή καρδούλα. Ένα πλασματάκι που πάλεψε και κατάφερε να επιβιώσει, αλλά ακόμα έχει δρόμο μπροστά του για να γίνει επιτέλους ευτυχισμένο. Η γλυκύτατη νεαρή γατούλα (γεννημένη περίπου τον Απρίλιο του 2020) βρέθηκε κατατρομαγμένη να σέρνει το ματωμένο ποδαράκι της. Διαπιστώθηκε ότι λίγο πριν την ανακαλύψουμε, είχε δεχτεί επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποβάλει. Η Μίου με αυτή την επίθεση δεν έχασε μόνο τα μωράκια της. Έχασε τα πάντα της. Για μεγάλο χρονικό διάστημα καθόταν φοβισμένη σε μια γωνίτσα και δεν τολμούσε ούτε να περπατήσει στο χώρο. Σήμερα, μετά από πολλούς μήνες αγάπης και φροντίδας, η μικρή έχει αρχίσει να χαλαρώνει και να δείχνει τον υπέροχο χαρακτήρα της. Δέχεται τα ανθρώπινα χάδια και γουργουρίζει  είναι ευτυχισμένη. Το μόνο που της λείπει πλέον είναι μια δική της αγκαλίτσα.

Η μικρούλα φιλοξενείται από εθελόντριά μας στη Λάρισα, αλλά μπορεί να υιοθετηθεί και στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.
Δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι.

Λόρα

Μια επιφυλακτική και γλυκύτατη υπαρξούλα μεσαίου μεγέθους. Ένα από τα πιο τρυφερά Αδεσποτοπλανητάκια που μέχρι σήμερα έχει περάσει απαρατήρητο λόγω της επιφυλακτικότητάς της με τους ξένους και του ήρεμου χαρακτήρα της. Ένα ήσυχο πλασματάκι με τα πιο εκφραστικά και θλιμμένα ματάκια του κόσμου. Η Λόρα βρίσκεται μαζί μας από την στιγμή που γεννήθηκε. Είναι πια καιρός να βρει τη δική της οικογένεια που θα της χαρίσει αγάπη και θα της δείξει τον κόσμο που υπάρχει έξω από την περιφραξούλα της.

Το κορίτσι μας διαγνώστηκε το καλοκαίρι του 2020 με λεϊσμάνια και πήρε Milteforan. Σύντομα θα κάνει πάλι εξετάσεις για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι περδίκι !

Λίζα

Μια πανέξυπνη μικρούλα αποφασισμένη να τα καταφέρει. Εμφανίστηκε μπουκίτσα με σακατεμένο το ποδαράκι της σε χώρο που τάιζε φίλη της ομάδας. Μετά από μια δύσκολη επέμβαση το ποδαράκι της είναι και πάλι λειτουργικό. Η μικρή τρέχει, πηδάει και κάνει χαριτωμενιές με ένα μοναδικό στυλ αφού το ποδαράκι της δεν κάνει ακόμα έκταση 100% όπως στα άλλα γατάκια.
Μια πανέμορφη και γλυκύτατη νεαρή κυρία με υπέροχο χαρακτήρα, γεννημένη τον Μάιο 2021. Χαδιάρα, συνεργάσιμη, παιχνιδιάρα αλλά όχι τρελοκομείο,  έχει μάθει να συμβιώνει αρμονικά με γάτες και με σκύλους.
Δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι.

Ελπίδα

Το 2016 οι εθελοντές του Αδέσποτου Πλανήτη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη περίπτωση κακοποίησης. Κάτοικος της ευρύτερης περιοχής έδεσε την σκυλίτσα του μόλις γέννησε με σκοινί, μακριά από τα κουταβάκια της. Τα μικράκια πέθαναν από ασιτία μετά από 3 μέρες και η μανούλα στην προσπάθειά της να λυθεί και να τα πλησιάσει τραυματίστηκε σοβαρά από το σκοινί που μπήκε στο λαιμό της. Όταν πλέον ελευθερώθηκε, φοβισμένη, δεν εμπιστευόταν τους ανθρώπους. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη διάσωσή της και τη συλλογή στοιχείων εναντίον του ιδιοκτήτη της. Από τότε μέχρι και σήμερα, η σκυλίτσα, είναι μαζί μας στον Αδέσποτο Πλανήτη, έχοντας πάρει το όνομα “Ελπίδα”.  Τον Μάρτιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη, ο κατηγορούμενος αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών. Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα που μας έδινε ο νόμος, αλλά δεν  καταφέραμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η Ελπίδα εξακολουθεί να ζει μέχρι σήμερα ήρεμη και ασφαλής στη δική μας αγκαλιά, αποφεύγοντας όσο μπορεί την ανθρώπινη επαφή και κοκαλώνοντας στα χάδια των εθελοντών. Ένα από τα σκυλάκια που μάλλον θα μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της ζωούλας του.

Tον Μάρτιο του 2020 η Ελπίδα μας διαγνώστηκε με διροφιλάρια (χωρίς να παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα). Ακολουθεί συντηρητική φαρμακευτική αγωγή και τα πάει μια χαρά! 

Τζο

Φωνακλάς, νευρικό, καβγατζής… Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζεις από τον πανέμορφο νεαρό σκυλάκο δεν είναι ιδιαίτερα θετική. Αν όμως καθίσεις λίγο στην περιφραξούλα του θα δεις ότι ο μικρός «ανθρωποδιώχτης» μας στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα που φοβάται τρομερά τους ανθρώπους και τους άλλους σκύλους. Μπορεί να το παίζει δυναμικός και άγριος, στην πραγματικότητα όμως δεν πειράζει ούτε κουνούπι και συνήθως μένει νηστικός αφού ο γλυκύτατος αδερφός του Φράνκι του κάνει τη ζωή πατίνι. Τα δύο αδερφάκια μεταφέρθηκαν σε εμάς όταν ήταν περίπου 1 έτους, μετά από αρκετούς δύσκολους μήνες στο δρόμο.

Ο Τζο μας είναι γεννημένος μέσα του 2019 και ζυγίζει περίπου 30 κιλά. Ο νεαρούλης μας δεν είναι ακόμα έτοιμος για υιοθεσία, αφού δεν δέχεται ακόμα λουρί. Δεν το βάζουμε κάτω. Ξέρουμε ότι μόλις χαλαρώσει και εμπιστευτεί τους ανθρώπους, θα γίνει το καλύτερο συντροφάκι του κόσμου.

Ricko

Στραβά δοντάκια, άσπρο παχουλό κορμάκι 50 κιλών και μια καρδούλα που χωράει μέσα της όλο τον κόσμο. Γλυκύτατος αγαπούλης γεννημένος το 2014 που τρελαίνεται για

Μεγαλόσωμος σίφουνας ενέργειας, χαράς και αγάπης. Λάτρης της βόλτας, των χαδιών και των εξερευνήσεων, ορκισμένος εχθρός των γατιών και μεγάλος καρδιοκατακτητής αφού δεν υπάρχει εθελοντής και εθελόντρια που να μην έχει ερωτευτεί τα πανέξυπνα ματάκια του.
Δυνατός, επιβλητικός, ενθουσιώδης και λίγο καβγατζής με αρσενικά που πάνε να το παίξουν αρχηγοί, τρυφερός, ανθρωποκεντρικός και χαδιάρης με τους ανθρώπους, λιχουδάκος και περίεργος για όσα συμβαίνουν γύρω του.
Ο Ρίκο έζησε όλη του την ζωούλα του στο δρόμο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους του και του ενθουσιώδη και χαρούμενου χαρακτήρα του θεωρήθηκε απειλή από τους κατοίκους της περιοχής και απειλήθηκε. Ήρθε κοντά μας, μας κέρδισε με τον χαρακτήρα του και πλέον ψάχνει οικογένεια.


Pokemon

Αυτό δεν είναι παιδί, είναι πειρασμός. Γλυκύτατος και τρυφερός πιτσιρίκος – αγκαλίτσας που τρελαίνεται για μαλακές κουβέρτες και χαδάκια από τους ανθρώπους που τον φροντίζουν. Πανέξυπνος και φοβητσιαρούλης, προσπαθεί να μένει μακριά από μπελάδες, πράγμα όμως που δεν καταφέρνει.
Με ένα κορμάκι που γίνεται κουβαράκι όταν τον πλησιάζουν άγνωστοι, μια ουρίτσα που εξαφανίζεται όταν ακούγεται φασαρία, ματάκια που κοιτάζουν αγχωμένα αριστερά και δεξιά και ατίθασα τσουλουφάκια που του προσθέτουν μοναδική γοητεία περιμένει υπομονετικά τον άνθρωπο που θα τον βάλει στην αγκαλίτσα του και θα του προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο από όλα : ΑΓΑΠΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Ο μικρός γεννήθηκε δίπλα στις γραμμές του τρένου, σε ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο και μεταφέρθηκε στο καταφύγιό μας όταν ο αδερφός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Αν και ο χώρος μας δεν είναι ιδανικός για ένα τόσο τρυφερό και ευαίσθητο πλασματάκι, ήταν δυστυχώς η μοναδική εναλλακτική για να τον κρατήσουμε ασφαλή.


Perita

Τρυφερή κούκλα γεννημένη το 2013. Λίγο επιφυλακτική με τους ξένους στην αρχή, χαδιάρα και ευαίσθητη με όσους γνωρίζει, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μια ήσυχη ώριμη κυρία 35 κιλών που τα πάει πολύ καλά με τα άλλα σκυλάκια και δεν δημιουργεί προβλήματα. Μια υπέροχη σκυλίτσα που η ζωή στο καταφύγιο δεν της ταιριάζει καθόλου !Μετά από τόσα χρόνια στο δρόμο και πίσω από μια περιφραξούλα, ήρθε ο καιρός να βρει τη δική της οικογένεια για να της προσφέρει αυτό που λαχταράει πιο πολύ : ασφάλεια και αγάπη !

Nio

Σαν τον συνονόματό του Neo από την ταινία Matrix, ο υπέροχος αυτός κύριος ξεχωρίζει για την ομορφάδα και την προσωπικότητά του. Πανέξυπνος, δυνατός και γρήγορος, αλλά ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τους ανθρώπους, λατρεύει να τρέχει ελεύθερος στο καταφύγιο και να ξαπλώνει στον ήλιο. Ευαίσθητος και αρκετά φοβητσιαρούλης, αποφεύγει την επαφή με τους ανθρώπους και κρύβεται πίσω από το σπιτάκι του όταν κάποιος μπαίνει στην περίφραξή του. Ο Νίο μας δεν είναι έτοιμος για υιοθεσία, αφού δεν δέχεται ακόμα το λουρί.

Κωστάκης

Ένας κα-τα-πλη-κτι-κός νεαρούλης κύριος που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος και υποσιτισμένος λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην οικογένειά μας έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα του. Ξαπλωμένος δίπλα στην πορτούλα του, με σακατεμένο ποδαράκι και τόσο αδύναμος από την πείνα που δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί, έγλυφε από ευγνωμοσύνη τα χέρια των εθελοντών που τον τάιζαν και τον χάιδευαν. Ένα μάτσο κοκαλάκια με δύο τεράστια θλιμμένα ματάκια και μια χρυσή καρδούλα.
Σήμερα ο Κωστάκης είναι ένας δυνατός και χαρούμενος τυπάκος που λατρεύει τα χαδάκια και τις αγκαλιές. Ήρεμος και ήσυχος, αλλά πάντα έτοιμος για βόλτες και παιχνιδάκια με ανθρώπους και άλλα σκυλάκια. Ανθρωποκεντρικός, τρυφερός, φιλικός και κοινωνικός, δένεται αμέσως με όποιον γνωρίσει και του χαρίζει απλόχερα την αγάπη και την αφοσίωσή του. Πολύ καλός στη βόλτα του με το λουρί, ήσυχος στο αμάξι, συνεργάσιμος στην περιποίησή του και φυσικά κούκλος !
Ένα ακόμα διαμαντάκι που περιμένει υπομονετικά να βρει τη δική του οικογένεια και να γνωρίσει τη ζωή έξω από τη μικρή του περιφραξούλα. Ο Κωστάκης μας διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2021 με διροφιλάρια και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Johny

Στραβά δοντάκια, άσπρο παχουλό κορμάκι 50 κιλών και μια καρδούλα που χωράει μέσα της όλο τον κόσμο. Γλυκύτατος αγαπούλης γεννημένος το 2014 που τρελαίνεται για χαδάκια, γλυκόλογα και ήρεμες βολτίτσες. Απίθανος συνοδηγός και λιχούδης καλοφαγάς, είναι έτοιμος για ατελείωτα χουζούρια στην αγκαλιά σας. Ένας υπέροχος σύντροφος για τους λάτρεις της ήρεμης οικογενειακής ζωής !!!

Ναόμι

Πανέξυπνη, τρυφερή και χαδιάρα κούκλα που λατρεύει τους ανθρώπους και δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται δίπλα τους. Παιχνιδιάρα, χαρούμενη, φιλική, κοινωνική και γεμάτη ενέργεια δεν σταματάει να παίζει με τα φιλαράκια της και να κλέβει καρδιές, όχι με την εμφάνισή της, αλλά με τον χαρακτήρα της. Πολύ καλή με το λουρί, ήσυχη στο αυτοκίνητο, καλόβολη και συνεργάσιμη στο γιατρό, αλλά με μια τάση να πηδάει από περιφράξεις για να είναι κοντά σε όσους αγαπάει !

Λάμπης

Υπέροχος μούργος με ματάκια που λάμπουν παιχνιδιάρικα, γεμάτα ζωντάνια. Χαδιάρης και τρυφερούλης, δυναμικός και ζωηρούλης (αλλά όχι θεότρελος) περιμένει τον άνθρωπο που θα του χαρίσει στιγμές παιχνιδιού, χαράς και αγάπης…

Ο Λάμπης μας λατρεύει την ξάπλα στον ήλιο, τα χαδάκια και το χτένισμα ! Τρελαίνεται για ανθρώπινη παρέα και ιδίως για αγκαλιές από παιδιά.
Δεν τα πάει καλά με άλλα αρσενικά σκυλιά, αλλά είναι κύριος με τις θηλυκές συγκατοίκους του. Αν και είναι ιδανικό συντροφάκι, χρειάζεται λίγη δουλίτσα ακόμα στο περπάτημα με το λουρί, αφού συνήθως απλά ξαπλώνει στο έδαφος και δεν κουνιέται χωρίς λιχουδίτσα.

Νέλλη

Μοναδική καρτουνόφατσα. Δυνατό ατσούμπαλο κορμάκι, κεφαλάκι που γέρνει άγαρμπα κάθε φορά που πας να την βγάλεις φωτογραφία, τριχούλες που πετάνε παντού λόγω έμφυτης αντιπάθειας στις ατελείωτες ώρες χτενίσματος, ματάκια που σε κοιτάζουν με αγάπη και χαρά όταν έρχεσαι και με αγάπη και παράπονο όταν φεύγεις. Ήσυχη, διακριτική αλλά και παιχνιδιάρα με τους δίποδους και τετράποδους φίλους της, χαδιάρα και τρυφερούλα, πανέξυπνη, καλόβολη, είναι σίγουρο ότι θα κάνει πολύ ευτυχισμένο όποιον/ όποια την υιοθετήσει. Η Νέλλη βρέθηκε μαζί με τα αδερφάκια της όταν ήταν μωράκι και από τότε είναι μαζί μας !

Μίνα

Μια κούκλα μοναδική ! Χαδιάρα, τρυφερή, ανθρωποκεντρική αλλά και διακριτική, είναι ένα από τα πιο ήσυχα, αθόρυβα και καλόβολα μεγαλόσωμα πλασματάκια που μπορεί να βρει κανείς. Υπέροχη στη βόλτα της με το λουρί, ήσυχη στο αυτοκίνητο, συνεργάσιμη με τους γιατρούς, κοινωνική και φιλική με ανθρώπους και τα άλλα σκυλάκια, μαγεύει με τον χαρακτήρα και την ομορφιά της!

Σπότι

Διστακτική και ευαίσθητη, ήρεμη και ήσυχη, πανέξυπνη και τρυφερή. Η φατσούλα μας βρέθηκε τον Ιούλιο του 2013 μαζί με τις αδερφούλες της από ένα βοσκό της περιοχής μέσα σε ένα τσουβάλι δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Τα σκουπιδομωράκια μας υιοθετήθηκαν αμέσως από την χαρούμενη οικογένεια του Αδέσποτου Πλανήτη, όπου μεγάλωσαν και έγιναν κουκλίτσες.
Η Σπότι μας είναι μια γλυκύτατη, σκυλίτσα. Επιφυλακτική με τα άλλα σκυλάκια και τους ανθρώπους, θα την βρείτε συνήθως μέσα στο σπιτάκι της να προσπαθεί να αποφύγει τους επισκέπτες και τους μπελάδες. Ένα διαμαντάκι που χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεδιπλώσει τον υπέροχο χαρακτήρα του και να σας χαρίσει την καρδούλα του

Λάρι

Γλύκας κουταβοπαππούλης ! Αν και γεννημένος το 2012 (και σακατεμένος από τροχαίο ατύχημα ) δεν σταματάει να χοροπηδάει και να κουνάει την ουρίτσα του σαν παλαβός μόλις μπαίνεις στην περίφραξή του. Ανθρωποκεντρικός, χαδιάρης, τρυφερούλης, ήρεμος, παιχνιδιάρης με τα άλλα σκυλάκια, ευπροσάρμοστος, καλόβολος και πάντα καλοδιάθετος, ανυπομονεί για τη βολτίτσα του με το λουρί δίπλα στους εθελοντές, τα χαδάκια στο κεφαλάκι και το τρίψιμο της πλατίτσας του στα χορταράκια. Ένας ασχημούλης θησαυρούλης (με λίγο παράξενο περπάτημα τις κρύες μέρες) και χρυσή καρδούλα, που σε κερδίζει αμέσως με το χαμογελάκι του !!! Ένας παππούλης μάλαμα που του αξίζει η δική του αγκαλίτσα !

Φοίβη

Μια τρυφερή σοκολατένια κούκλα που καταλαβαίνεις πραγματικά την ομορφιά της σε εμφάνιση και χαρακτήρα μόνο όταν την συναντήσεις. Χαδιάρα και ήρεμη, απολαμβάνει την παρουσία και την αγάπη των ανθρώπων χωρίς να γίνεται πιεστική ή κουραστική. Πανέξυπνη και ευπροσάρμοστη, χωρίς πολλές απαιτήσεις, είναι ο ιδανικός σκύλος για όσους ψάχνουν έναν σύντροφο ζωής. Έχει μάθει να τα πηγαίνει καλά με τα υπόλοιπα σκυλάκια και να χαίρεται κάθε μέρα της ζωής της όταν έχει χαδάκια και φαγητάκι (και λίγο νερό για να τσαλαβουτάει μέσα). Με λίγα λόγια, μια θαυμάσια σκυλίτσα που πρέπει να βρει επιτέλους τη δική της οικογένεια.

Μαριλού

Ίσως από τα πιο όμορφα στραγαλάκια του κόσμου. Γλυκιά, χαδιάρα, τρυφερή, ήσυχη και καλόβολη κερδίζει αμέσως την συμπάθεια των εθελοντών και των επισκεπτών. Η Μαριλού είναι μια χαρούμενη, μεγαλόσωμη δεσποινιδούλα, με μεγάλη αγάπη για τους ανθρώπους. Τρυφερή και υπάκοη, ήρθε η ώρα να βρει τη δική της αγκαλιά, τον άνθρωπο που θα την ερωτευτεί και θα της προσφέρει μια ασφαλή και ευτυχισμένη ζωούλα, γεμάτη αγάπη και φροντίδα.

Χλόη

Ζωηρούλα και παιχνιδιάρα (αν έχει την σωστή παρέα), τα πάει καλά σχεδόν με όλα τα σκυλάκια αν και είναι λίγο νευρική και γαβγίζει σε όποιο δεν της πολυαρέσει. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους και δεν αφήνεται σε χάδια αν δεν σας γνωρίζει καλά, όσο και αν πάτε να την καλοπιάσετε με λιχουδίτσες. Φροντίζει να κρατάει πάντα απόσταση «ασφαλείας», ενώ κοκαλώνει κάθε φορά που πάτε να την αγγίξετε. Το κορίτσι μας θέλει πολύ χρόνο για να αισθανθεί άνετα και να δείξει τον τρυφερό του χαρακτήρα.

Δυστυχώς δεν δέχεται ακόμα λουρί και δεν είναι έτοιμη να υιοθετηθεί.   

Ρόντι

Δυνατός, περήφανος, επιβλητικός και πανέμορφος. Ένας μαύρος μοναχικός και απόμακρος κούκλος που δεν έχει συνηθίσει ακόμα την ανθρώπινη παρουσία. Λίγο παιχνιδιάρης με τα θηλυκά σκυλάκια, λίγο καβγατζής με τα αρσενικά, αλλά σε γενικές γραμμές ήρεμος και ήσυχος, περνάει την ώρα του κυρίως ξαπλωμένος στον ήλιο ή γαβγίζοντας σε ενοχλητικούς γείτονες. Ένας πανέξυπνος, κυριαρχικός  και λιχούδης σκύλος που φεύγει μακριά όταν τον πλησιάζεις, κοκαλώνει όταν τον χαϊδεύεις και αρνείται πεισματικά να περπατήσει με λουρί.

Σάντρα

Μια μαύρη κούκλα μεσαίου μεγέθους που παλεύει καθημερινά με τους φόβους της και τους ξεπερνά έναν έναν. Ένα πλασματάκι που «μαθήτευσε» δίπλα στη φοβική μανούλα του και έμαθε να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Για αρκετά χρόνια η Σάντρα δεν μας άφηνε να την πλησιάσουμε. Έτρεχε μακριά μόλις μας έβλεπε, με ματάκια ορθάνοιχτα από τον φόβο και την ουρά στα σκέλια. Τον τελευταίο καιρό όμως άλλαξε. Αν και επιφυλακτική ακόμα με όσους δεν γνωρίζει καλά, απολαμβάνει και επιζητά τα χάδια των δικών της ανθρώπων, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά έναν τρυφερό και γλυκύτατο χαρακτήρα. Αν και αγχώνεται σε νέα περιβάλλοντα και σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν λέει όχι σε βολτίτσες με λουρί (στις οποίες είναι άψογη) και σε εξερευνήσεις στη φύση. Ένα ήρεμο πλάσμα που θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να σας εμπιστευτεί και να συνηθίσει τον τρόπο ζωής σας αλλά θα γίνει το πιο γλυκό και πιστό συντροφάκι σας.

Πόκο

Δυνατό ζωηρό αντράκι με μαύρο κορμί και ζόρικη προσωπικότητα. Ο κούκλος λατρεύει το τρέξιμο και τα παιχνίδια με δίποδους και τετράποδους συντρόφους και δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τις αθλητικές του ικανότητες. Τρυφερός και χαδιάρης απολαμβάνει τα χαδάκια και τις αγκαλίτσες, χωρίς ωστόσο να γίνεται πιεστικός για να τα αποκτήσει. Πανέξυπνος, αλλά ζόρικος, δεν συνεργάζεται εύκολα και δεν δέχεται να κάνει κάτι που δεν θέλει. Σχεδόν αδύνατο να του βάλεις λουρί, αρκετά δύσκολο να του βάλεις αμπούλα ή να τον χτενίσεις, ο Πόκο μας δεν είναι έτοιμος ακόμα για υιοθεσία. 

Νέγρα

Ένα ακόμα “αόρατο” Αδεσποτοπλανητάκι που εξαφανίζεται μόλις ακούσει φωνές επισκεπτών και κρύβεται στο σπιτάκι του μέχρι να φύγουν. Ένα ήρεμο πλάσμα που ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα, δεν συμμετέχει σε εξυπνάδες και περνάει απαρατήρητο. Η Νέγρα μας βρέθηκε μωράκι μαζί με τα αδερφάκια της τον Ιούλιο του 2013 σε ένα χαρτοκιβώτιο δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Με την αγάπη των εθελοντών κατάφερε και επιβίωσε, μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε ένα δυνατό, όμορφο και ήρεμο πλάσμα. Δυστυχώς τόσα χρόνια δεν καταφέραμε να την κάνουμε να χαλαρώσει και να εμπιστευτεί τους ανθρώπους. Πάρα πολύ επιφυλακτική με όλους σχεδόν, δεν κάθεται για χαδάκια παρά μόνο σε 2-3 άτομα.
Η κούκλα μας έχει κάνει στο παρελθόν επέμβαση στα ισχία και διαγνωστεί με λεϊσμάνια. Παίρνει σταθερά φαρμακευτική αγωγή και μέχρι τώρα είναι μια χαρά. Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμη για υιοθεσία, δεν σταματάμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε. Γιατί κανένα ζωάκι δεν πρέπει να ζει στο καταφύγιο όλη τη ζωούλα του.

Μπέτυ

Ήσυχη και διακριτική παρουσία που περνάει τον χρόνο της χωρίς να δημιουργεί προβλήματα σε κανέναν. Φιλική με τα άλλα σκυλάκια, τρυφερή και χαδιάρα με τους ανθρώπους είναι έτοιμη να βρει την οικογένειά της. Μια πανέξυπνη σκυλίτσα που μαθαίνει εύκολα και δεν ζητάει πολλά. Μόνο την αγάπη μας. Ένα σκυλί με υπέροχο χαρακτήρα και χρυσή καρδούλα! Η Μπέτυ μας διαγνώστηκε με λεϊσμάνια, αλλά παίρνει φαρμακευτική αγωγή και είναι μια χαρά.

Χιονούλα

Μια γλυκύτατη, τρυφερή και ήσυχη γατούλα γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2019 που ψάχνει την δική της αγκαλίτσα. Ανθρωποκεντρική και χαδιάρα (αλλά χωρίς να γίνεται φορτική), παιχνιδιάρα και κεφάτη (χωρίς να είναι τρελοκομείο), πανέξυπνη και συνεργάσιμη (χωρίς να πιάνεται όμως κορόιδο), στρουμπουλή και κούκλα (με ακαταμάχητη γοητεία).

Έχοντας γεννηθεί σε επικίνδυνο σημείο με πολύ κόσμο και πολλούς σκύλους, η Χιονούλα ζούσε κυριολεκτικά πάνω σε ένα δέντρο για προστασία.

Καθαρή μέσα στο σπίτι (λερώνει μόνο στην άμμο της), ήσυχη και καλόβολη, κάθεται ώρες ατελείωτες βλέποντας έξω από το παράθυρο, παίζοντας με την μπαλίτσα της ή κυνηγώντας την ουρά της. Απολαμβάνει τους υπνάκους σε μαλακά μαξλάρια και σε αγκαλιές, ενώ δεν λέει ποτέ όχι σε χάδια από τους ανθρώπους της. Αν και λίγο επιφυλακτική στην αρχή με άγνωστα άτομα, μετά από λίγο καιρό μεταμορφώνεται σε ένα γλυκύτατο και τρυφερό συντροφάκι.

Η Χιονούλα έχει βρεθεί αρνητική σε aids και λευχαιμία, αλλά θετική στον κορωναίο ιό (ιό που φέρουν όλες σχεδόν οι αδέσποτες γάτες χωρίς να επηρεάζεται η υγεία τους). Δεν έχει πάνω κυνόδοντες, με αποτέλεσμα το πηγουνάκι της να είναι μερικές φορές βρεγμένο (άλλο ένα σημείο μοναδικής γοητείας).

Με λίγα λόγια ; Μια υπέροχη γατούλα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στο δρόμο και αναζητά πλέον αγάπη, ασφάλεια και ηρεμία.

Μέλιος

Τρυφερός, απλός και πανέξυπνος, σαν τον Μέλιο του Μενέλαου Λουντέμη. Γιατί ο Μέλιος μας (και κάθε κυτταράκι του) ζει για την ελευθερία και δεν μπαίνει σε καλούπια. Πίσω από τον ασχημούλη και λαίμαργο νεαρό κύριο, κρύβεται μια πανέμορφη ψυχούλα, έτοιμη να δώσει τα πάντα σε όποιον τον βάλει στη ζωή του και του χαρίσει αυτό που ονειρεύεται πιο πολύ από όλα : την αγάπη. Ο Μέλιος μας είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τους ανθρώπους που δεν ξέρει. Χρειάζεται χρόνο για να ανοίξει την καρδούλα του και να σας βάλει μέσα. Μόλις όμως σας εμπιστευτεί, θα βρείτε στο πρόσωπό του τον καλύτερο σύντροφο ζωής.

Αντέλ

Δυναμική αλλά και τρυφερή νεαρή κυρία μεσαίου μεγέθους γεννημένη το 2016. Παιχνιδιάρα, χαδιάρα και γλυκύτατη με τους ανθρώπους της, είναι από τα πλάσματα που σου χαρίζουν αμέσως την καρδούλα τους χωρίς να διστάσουν στιγμή και χωρίς να ζητούν τίποτα παραπάνω από ΑΓΑΠΗ. Η μικρή φιλοξενείται σε σπίτι καθώς οι συνθήκες στο καταφύγιο την αγχώνουν και την κάνουν νευρική, με αποτέλεσμα να χάνει βάρος και να προκαλεί εκνευρισμό στους συγκατοίκους της. Μέσα στο σπίτι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήσυχη, ήρεμη και καθαρή, δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, στη βόλτα της κάποιες φορές φαίνεται η έντονη προσωπικότητα και ο δυναμικός, πικάντικος χαρακτήρας της.
Η Αντέλ μας περιμένει με αγωνία τον άνθρωπο που θα της δώσει την οικογένεια που τόσο λαχταρά πριν αναγκαστεί να επιστρέψει στο καταφύγιο ! Η φιλοξενία της μικρής δυστυχώς τελειώνει και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωούλα της που μόνο ευτυχισμένη δεν ήταν … Βοηθήστε την με κοινοποιήσεις να βρει την παντοτινή της αγκαλίτσα !

Balloo

Balloo is one of the sweetest, most quiet dogs of our family. She is a kind and very gentle girl who is waiting for someone to notice her and take her home with them. She is very smart, playful, sensitive and she walks great on a lead. She loves people and other dogs and she is a lady in the car. The problem is that the life in the shelter does not agree with her and her beautiful, sad eyes show it. Balloo gets anxious in crowded places with people or dogs, and she very much prefers security and serenity. Let’s help Balloo find the family she needs so desperately !!