Για να μπορείς να λαμβάνεις επείγουσες ενημερώσεις όπως προειδοποιήσεις για φόλες, ζωάκια που μόλις χάθηκαν κτλ θα πρέπει να γίνεις μέλος της ομάδας μας στο Viber. Κάθε φορά που θα θέλει ο αδέσποτος πλανήτης να σου στείλει μια ειδοποίηση αυτό θα γίνεται στο κινητό σου στην εφαρμογή Viber.

Επίσης, θέλουμε όλα μας τα μέλη, ιδιώτες και εταιρίες, να κερδίζουν από την συμμετοχή τους στον αδέσποτο πλανήτη. Έτσι μπαίνοντας στην ομάδα μας στο Viber, δεν θα χάσεις καμία από τις διάφορες προσφορές που προσπαθούμε να πετυχαίνουμε για τα μέλη μας από pet friendly εταιρίες. Σίγουρα κάποιες από αυτές θα σε ενδιαφέρουν!

Για να δούμε τώρα με ποιόν τρόπο μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το Viber στο κινητό σου καθώς και πώς μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας μας. Καταρχήν αν έχεις ήδη εγκατεστημένο το Viber στο κινητό τότε εμφάνισε αυτή τη σελίδα στο το κινητό σου (όχι στον υπολογιστή) και κάνε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο. https://invite.viber.com/?g2=AQAhyZBqjgDMaknQS%2F3PmGmIdA2Nv47kGYr3DYevYdbeQMksKS0VX5wXbSYYgNwk

Θα εμφανιστεί μια σελίδα που θα έχει το όνομα του αδέσποτου πλανήτη και εκεί θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί Συμμετοχή σε κοινότητα. Στην συνέχεια θα εμφανίστει ένα παράθυρο με το λογότυπο της ομάδα και εδώ πατάς το ΣΥΝΔΕΣΗ. Καλώς ήρθατε στην ομάδα Viber του αδέσποτου πλανήτη!

Στην περίπτωση που δεν έχεις το Viber στο κινητό σου θα πρέπει να το εγκαταστήσεις. Αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες για να το εγκαταστήσεις. (Προσοχή οι οδηγίες αφορούν λειτουργικό Android).

Καταρχήν κάνουμε κλικ επάνω στο εικονίδιο του Play Store. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να το βρείτε αμέσως ψάξτε στην ομάδα Εργαλεία ή στην ομάδα Google, μήπως βρίσκεται εκεί μέσα.

Αφού μπούμε στο περιβάλλον του Play Store θα πρέπει στο επάνω μέρος, στην γραμμή αναζήτησης να γράψουμε τη λέξη Viber. Θα εμφανιστούν διάφορα αποτελέσματα. Εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε αυτό που λέει Viber Messenger που λογικά είναι η πρώτη επιλογή. Σημείωση: Η εφαρμογή είναι δωρεάν από μόνη της, δεν χρειάζεται να επιλέξουμε κάτι που να λέει τη λέξη δωρεάν ή free.

Στην συνέχεια θα εμφανιστεί μια άλλη οθόνη στην οποία θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θα εμφανιστεί μια μπάρα που θα δείχνει την πρόοδο της εγκατάστασης και όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί τότε στην επόμενη οθόνη που θα δούμε θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί ΑΝΟΙΓΜΑ.

Θα μας εμφανίσει μια νέα οθόνη η οποία θα μας καλωσορίζει στην εφαρμογή και εκεί θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί Συνέχεια για να προχωρήσουμε παρακάτω. Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να επιλέξουμε την Ελλάδα και να βάλουμε το τηλέφωνό μας. Όταν το κάνουμε και αυτό πάλι πατάμε το κουμπί Συνέχεια. Θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη στην οποία θα εμφανίζεται το τηλέφωνο που βάλαμε για επιβεβαίωση. Αν δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος πατάμε το ΝΑΙ. Αν υπάρχει λάθος πατάμε το ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και ξαναβάζουμε το τηλέφωνό μας. Αν τα πράγματα συνεχίσουν σωστά τότε το Viber θα μας στείλει ένα κωδικό με SMS και θα ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό μας. Τέλος αν τρέξουμε το πρόγραμμα και μας ζητήσει πρόσβαση σε στοιχεία δίνουμε την άδεια και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την χρήση του Viber.

Το μόνο που μένει πια είναι να συνδεθούμε με τον Αδέσποτο πλανήτη. Για να το κάνουμε αυτό καταρχήν ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΜΑΣ. Μετά κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο https://invite.viber.com/?g2=AQAhyZBqjgDMaknQS%2F3PmGmIdA2Nv47kGYr3DYevYdbeQMksKS0VX5wXbSYYgNwk Θα μας εμφανίσει μια σελίδα που θα έχει το όνομα του αδέσποτου πλανήτη και εκεί θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί Συμμετοχή σε κοινότητα. Στην συνέχεια θα μας εμφανίσει ένα παράθυρο με το λογότυπο της ομάδα και εδώ πατάμε το ΣΥΝΔΕΣΗ. Καλωσήρθατε στην ομάδα Viber του αδέσποτου πλανήτη!

Να τονίσουμε τέλος ότι η επικοινωνία στην ομάδα αυτή είναι μονόδρομη. Δεν θα μπορείς δηλαδή εσύ να απαντάς στα μηνύματα που έρχονται. Υπάρχει μόνο για να δέχεσαι επείγουσες ενημερώσεις. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να μην ενοχλούμε τα μέλη μας από καταιγισμό μηνυμάτων. Μέσο επικοινωνίας όπου θα μπορούμε όλοι μας να μιλάμε είναι η ομάδα μας στο Facebook. Αν για κάποιο λόγο πέσει στην αντίληψή σας κάτι το οποίο θα πρέπει να κοινοποιηθεί στην ομάδα άμεσα προκειμένου να πετύχουμε γρήγορα κάποιο σκοπό (π.χ. αν χάσατε το σκυλάκι σας και θέλετε να ενεργοποιήσετε την ομάδα για να ψάξουμε πολλά άτομα να το βρούμε) θα πρέπει να ενημερώσετε με μήνυμα τον αδέσποτο πλανήτη ώστε να το περάσουμε εμείς στην ομάδα του Viber.