Εικονική υιοθεσία

Η εικονική υιοθεσία αποτελεί μια εναλλακτική μορφή υιοθεσίας για όσους θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα σκύλο στο σπίτι τους ή δεν βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Τα έξοδα για τις τροφές, τα φάρμακα τις εξετάσεις, την καθαριότητα, την ιατρική περίθαλψη και γενικά την αξιοπρεπή διαβίωση ενός σκύλου 25-30 κιλών ανέρχονται περίπου στα 30€ τον μήνα. Κάθε αδεσποτοπλανητάκι μπορεί να έχει μέχρι και 3 εικονικούς γονείς. Κάνε κλικ εδώ για να γίνεις εικονικός γονιός

Επίπεδα εικονικής υιοθεσίας

Τα επίπεδα Υιοθεσίας είναι τρία:

Stray Hero: Με 10€ τον μήνα γίνεσαι ο ήρωάς του! Δεν το αφήνεις να πεινάει. Από την στιγμή που έχει τροφή ο χειμώνας θα περάσει λίγο πιο εύκολα.

Stray Saint: Με 20€ τον μήνα γίνεσαι ο άγιός του. Εκτός από την τροφή, τού εξασφαλίζεις και τα εμβόλια. Εμβόλιο για την λύσσα που είνα υποχρεωτικό βάσει νόμου αλλά και εμβόλια για όλες τις σοβαρές ασθένειες που ταλαιπωρούν τα αδεσποτάκια μας. Σε εσένα χρωστάει πολλά έξτρα χρόνια ζωής.

Stray Angel: Με 30€ τον μήνα σε βλέπει σαν τον φύλακα άγγελό του. Δεν του εξασφαλίζεις μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην. Πεισσότερη τροφή, όλες τις ιατρικές εξετάσεις, και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη πελίθαλψης και περιποίησης του εικονικού παιδιού σου. Το μόνο που δεν μπορείς να καλύψεις είναι τα χάδια και οι αγγαλιές. Αυτό μόνο με κανονική υιοθεσία. Και τότε θα γίνεις ο Θεός του!!!

Σε περίπτωση που επιλέξεις να υιοθετήσεις εικονικά κάποιο ζωάκι, θα λάβεις από εμάς ένα πιστοποιητικό με την φωτογραφία του, ένα μαγνητάκι για το ψυγείο και ένα t-shirt βόλτας σκύλου με το εικονικό σου παιδάκι. Φωτογραφίες που θα βγάλουμε όταν έρθεις να επισκεφτείς το παιδάκι σου θα τις βάζουμε στο προφίλ του έτσι ώστε όλος ο κόσμος να γνωρίζει ποιός είναι ο εικονικός του μπαμπάς και μαμά. Κάθε μήνα θα σου στέλνουμε φωτογραφίες από το μωρό σου. Εξυπακούεται ότι όποτε θέλεις θα μπορείς να έρχεσε στο καταφύγιο να το βλέπεις από κοντά, να το πηγαίνεις βόλτες, και να το ταΐζεις σαν να το έχεις σπίτι σου. Κάνε κλικ εδώ για να γίνεις εικονικός γονιός

Υιοθέτησε κάποιο από τα φιλαράκια μου Πλίιιιιζ