Πως μπορώ να βοηθήσω

Οι ανάγκες του αδέσποτου πλαντήτη είναι πάρα πολλές και η βοήθειά σου μας είναι πολύτιμη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βοηθήσεις τον σκοπό μας. Ας τους δούμε…

Ο ευκολότερος: Να γίνεις ενεργό μέλος του αδέσποτου πλανήτη. Δεν έχει κανένα απολύτως κόστος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι πραγματικά ενεργό μέλος. Όταν λέμε ενεργό εννοούμε να συμμετέχεις σε δράσεις που θα βοηθήσουν τους σκοπούς της ομάδας μας. Να βάζεις νέα μέλη, να βρίσκεις μαγαζιά που θέλουν να μπούν στις λίστες των καταστημάτων που δέχονται σκυλάκια, αν μπορείς να πείθεις να κάνουν events που θα βοηθήσουν και τον αδέσποτο πλανήτη και τα μέλη της ομάδας του, να συμμετέχεις σε δράσεις που οργανώνει το fund raising τμήμα μας κτλ. Ακόμα και τίποτα όμως να μην κάνεις, μόνο και μόνο που είσαι απλό μέλος θα μας βοηθήσεις.

Ο καλύτερος: Υιοθέτησε ένα από τα αδεσποτάκια μας. Θα του χαρίσεις την ευτυχία. Θα σου χαρίσει ατέλειωτη αγάπη. Θα μας χαρίσεις χώρο για να σώσουμε ένα άλλο αδεσποτάκι.

Ο εθελοντισμός: Μπορείς να μας βοηθήσεις με εθελοντική εργασία. Υπάρχουν πολλοί τύποι εθελοντισμού. Μεταφορές, φιλοξενίες, κατασκευές και πολλά άλλα πράγματα που έχουμε ανάγκη να γίνονται αλλά δεν έχουμε χέρια να τα πραγματοποιήσουν.

Οικονομική βοήθεια: Φυσικά αν σου περισσεύουν κάποια χρήματα και θέλεις να βοηθήσεις δεν θα το αρνηθούμε. Μπορείς να κάνεις δωρεές ή ακόμα καλύτερα εικονικές υιοθεσίες. Δυστυχώς οι οικονομικές μας ανάγκες είναι μεγάλες και οποιαδήποτε ενύσχιση είναι ευπρόσδεκτη.