Αντέλ

Δυναμική αλλά και τρυφερή νεαρή κυρία μεσαίου μεγέθους γεννημένη το 2016. Παιχνιδιάρα, χαδιάρα και γλυκύτατη με τους ανθρώπους της, είναι από τα πλάσματα που σου χαρίζουν αμέσως την καρδούλα τους χωρίς να διστάσουν στιγμή και χωρίς να ζητούν τίποτα παραπάνω από ΑΓΑΠΗ. Η μικρή φιλοξενείται σε σπίτι καθώς οι συνθήκες στο καταφύγιο την αγχώνουν και την κάνουν νευρική, με αποτέλεσμα να χάνει βάρος και να προκαλεί εκνευρισμό στους συγκατοίκους της. Μέσα στο σπίτι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήσυχη, ήρεμη και καθαρή, δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Ωστόσο, στη βόλτα της κάποιες φορές φαίνεται η έντονη προσωπικότητα και ο δυναμικός, πικάντικος χαρακτήρας της.
Η Αντέλ μας περιμένει με αγωνία τον άνθρωπο που θα της δώσει την οικογένεια που τόσο λαχταρά πριν αναγκαστεί να επιστρέψει στο καταφύγιο ! Η φιλοξενία της μικρής δυστυχώς τελειώνει και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωούλα της που μόνο ευτυχισμένη δεν ήταν … Βοηθήστε την με κοινοποιήσεις να βρει την παντοτινή της αγκαλίτσα !

Σελήνη

Καφέ γυαλιστερό τρίχωμα, σφιχτό κορμί, τρυφερά πανέξυπνα μάτια. Ένα πραγματικό έργο τέχνης … Η κούκλα μας είναι μια φυσική ομορφιά γεννημένη τον Ιούλιο του 2013, 30 κιλάκια περίπου. Τρυφερή με ανθρώπους και φιλική με άλλους σκύλους, ήσυχη, διακριτική, χαδιάρα και τρυφερή, είναι από τις παρουσίες που σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά. Η Σελήνη μας διαγνώστηκε με λεϊσμάνια, αλλά παίρνει φαρμακευτική αγωγή και τα πάει μια χαρά.

Θέκλα

Κούκλα γεννημένη το 2013 που ζυγίζει περίπου 25 κιλά. Γλυκύτατη, υπάκουη, συνεργάσιμη και χαδιάρα με άτομα που γνωρίζει, επιφυλακτική στην αρχή με τους ξένους. Ένα πανέμορφο φατσάκι που λατρεύει την ήρεμη ζωούλα και τους ανθρώπους της.

Μπαλού

Γλυκύτατη και τρυφερή υπαρξούλα 30 κιλών και γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 2014 που περιμένει υπομονετικά στο καταφύγιο κάποιον να την προσέξει και να την βάλει στην αγκαλιά του και τη ζωή του. Ήσυχη, αλλά και παιχνιδιάρα, πανέξυπνη, γλυκιά, ευαίσθητη, υπέροχη με τους ανθρώπους της και με τα άλλα σκυλάκια, ήσυχη στο αμάξι και πολύ καλή στη βόλτα με το λουρί σε ήσυχο περιβάλλον είναι κρίμα να περνάει τη μέρα της μόνη, κοιτάζοντας μελαγχολικά έξω από την περιφραξούλα της…Ένα σκυλάκι που αντιπαθεί τα θορυβώδη πλήθη ανθρώπων και σκύλων, στρεσάρετε τρομερά από τους ήχους της πόλης και αγαπάει την ασφάλεια και την ηρεμία. Ας τη βοηθήσουμε να βρει τον άνθρωπό της και να γίνει πραγματικά ευτυχισμένη! Το ιδανικό θα ήταν η Μπαλού μας να υιοθετηθεί από ανθρώπους που μένουν σε ήσυχη περιοχή και θα μπορούν να την βγάζουν βόλτα στη φύση !