Μαφάλντα

Δύο ματάκια που σε κοιτάζουν με λατρεία και μια καρδούλα που χτυπάει μόνο για σένα. Ένα από τα πιο τρυφερά, γλυκά και διακριτικά πλασματάκια του Αδέσποτου Πλανήτη που λατρεύει τους ανθρώπους. Ήσυχη και αθόρυβη, δεν μπλέκεται σε καβγάδες και εντάσεις και περιμένει με λαχτάρα τους εθελοντές για χάδια και αγκαλιές. Είναι από τα σκυλάκια που λατρεύουν να ξαπλώνουν δίπλα στον άνθρωπό τους και τον ακολουθούν από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Η Μαφάλντα μας είναι πλασμένη για οικογένεια. Στο καταφύγιο υπέφερε από την μοναξιά, τη διαρκή ένταση και το κρύο. Εδώ και λίγες μέρες είναι σε σπίτι φιλοξενίας όπου έχει ξεδιπλώσει τον υπέροχο χαρακτήρα της : ήσυχη, καθαρή, αθόρυβη, ήρεμη, τρυφερή, γλυκιά. Συμβιώνει χωρίς καμία δυσκολία με ανθρώπους, σκυλάκια και γατούλες, ζητώντας μόνο μια στεγνή γωνίτσα και ΑΓΑΠΗ !

Η Μαφάλντα βρέθηκε κατατρομαγμένη και πεινασμένη στο δρόμο. Υπολογίζεται ότι είναι γεννημένη το 2014 και ζυγίζει 25 κιλά. Διαγνώστηκε εγκαίρως με λεϊσμανια (τίτλος 1/200, πολύ χαμηλός) και βρίσκεται ήδη σε φαρμακευτική αγωγή. Υπέροχη με το λουρί, εξαιρετική στο αμάξι, απόλυτα συνεργάσιμη στο γιατρό…

Ένα διαμαντάκι έτοιμο για υιοθεσία.

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία γέννησης:12/2014
  • Έτοιμο για υιοθεσία:Ναι
  • Ηλικία:+5 ετών
  • Βάρος:+25 kg
  • Είδος:Ημίαιμο, Σκυλί