Εικονική Υιοθεσία

Tι είναι η εικονική υιοθεσία.

Η εικονική υιοθεσία αποτελεί μια εναλλακτική μορφή υιοθεσίας για όσους θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα ζώο στο σπίτι τους ή δεν βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.Με το ποσό των 10, 20 ή 30 ευρώ τον μήνα για τους σκύλους και 5 η 10 ευρώ τον μήνα για τις γάτες, ο ανάδοχος αναλαμβάνει ένα μέρος των εξόδων ενός σκύλου ή μιας γάτας για τις τροφές, τα φάρμακα και την ιατρική περίθαλψη, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε να τον ενημερώνουμε για την πορεία του ζώου που υποστηρίζει σε τακτική βάση. Κατά τη διάρκεια της εικονικής υιοθεσίας ο ανάδοχος μπορεί να επισκέπτεται το ζώο και να παρακολουθεί και από κοντά την εξέλιξή του.

Πώς γίνεται η εικονική υιοθεσία :

  • Μπείτε στη σελίδα μας και διαλέξτε το ζωάκι που θέλετε να υιοθετήσετε εικονικά.
  • Στείλτε μας στη σελίδα Facebook μήνυμα ή στο email μας για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή στο Paypal της ομάδας μας ή να τα παραδίνετε προσωπικά βλέποντας τον μικρό σας προστατευόμενο. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε την εικονική σας υιοθεσία, ενημερώνοντας απλώς με ένα μήνυμα 

Υιοθετήστε και εσείς εικονικά ένα ζωάκι…

Οι εικονικές υιοθεσίες είναι αυτή τη στιγμή η βασική πηγή εσόδων του Αδέσποτου Πλανήτη και εξασφαλίζουν περίπου το 50% της απαιτούμενης τροφής (σε μηναία βάση). 

Πληροφορίες για το που μπορείτε να καταθέσετε χρήματα θα βρείτε στην σελίδα Δωρεές.

Κατά την κατάθεσή σας παρακαλείστε να γράφετε πάντα σαν αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ και το όνομα του σκύλου ή της γάτας που υποστηρίζετε (πχ ΔΩΡΕΑ, Τζακ).